.
Kleding arrow Another World Zwemshort Blauw/Wit
Vorige productVolgende product
Another World Zwemshort Blauw/Wit
€ 17,70
Normaal: € 49,95
U bespaart: 65 %Another World Zwemshort Blauw/Wit
Stoere blauw/witte zwemshort - Another World Kinderkleding

Ontzettend mooie en stoere donkerblauw/witte zwemshort uit de hoogzomer monstercollectie Another World. Het thema van deze collectie is "Australia' en dit is o.a. terug te vinden links onderaan een print met o.a. de tekst 'Another World Kite Surfing Perth Australian Waves' en op de achterkant een stoere embleem met o.a. de tekst 'Artificial Reefs Australia'. Het zwemshort heeft een elastische taille en een netgaas broekje aan de binnenkant. Het zwemshort heeft aan de voorkant twee steekzakken en aan de achterkant één steekzak en sluit d.m.v. 2 drukknopen en een rits.

P.S. het witte 'strookje' op het donkerblauwe gedeelte van de achterkant is een artikelkaartje oftewel het ene gedeelte is geheel donkerblauw en niet met deels een wit strookje.

Dit zwemshort komt uit de monster collectie van Another World. Monsters hebben dezelfde kwaliteit en/of design alleen soms hebben ze net een andere detail, kleur, afmeting of iets dergelijks dat het bijvoorbeeld niet verstandig is om één monster exemplaar en één gewoon exemplaar voor bijvoorbeeld een tweeling te bestellen, omdat ze vaak toch net iets anders zijn.

 

 
Kleur:


Laatste update: donderdag, 21 maart 2019 16:03

Inloggen

Nieuwe producten

Claire Kort Broekje

Klantreacties

Bedankt voor het duidelijke en snelle advies, de kleertjes passen mijn dochtertje perfect! En natuur.....Lees meer

  • Marieke
  • Super advies
  • Scherpenzeel

Zoekmodule Kinderkledingboom

zoeken

AcyMailing Module

tellafriendkkb

images

tnt-ideal