.
Another World

Another World kinderkleding is een sportief Nederlands kinderlabel, een label in het middensegment die zich duidelijk onderscheidt door kwaliteit en uitwerking. Another World heeft een eigen gezicht in diverse sterke thema’s. Sterk is ook dat ieder artikel uit de collectie onderling met elkaar te combineren is. De collectie ‘Little’ is bij Kinderkledingboom.nl leverbaar in de maat 68 t/m 92/98 en de collectie ‘Junior’ in de maat 104 t/m 158. Another World valt in de regel wat ruimer/groter uit.

Blue Seven

Blue Seven is een leuk, betaalbaar Duits kinderlabel, een label in het laag/middensegment. Blue Seven staat garant voor een goede kwaliteit tegen hele scherpe prijzen.  De collectie is bij Kinderkledingboom.nl leverbaar in de maat 74 t/m 140.

Blue System by Retour

Blue System is het nieuwe jeansmerk van Retour Denim de Luxe jeans oftewel van dezelfde eigenaar! Blue System is de jeanssensatie van 2010, een commerciële jeanscollectie voor boys & girls van 2 t/m 16 jaar. Trendy jeans in rijke materialen met een perfecte pasvorm en ruige authentieke wassingen staan voor Blue System. 

Claire.dk & New Facts

Claire en New Facts zijn labels van het Deense modebedrijf Claire Group, opgericht in 1975. De collectie ademt een stoere, klassieke sfeer uit voor zowel jongens als meisjes. Voor de jongens vooral stoer en voor de meisjes vooral lief. Hoge kwaliteit tegen middenniveau prijzen! 

Claire Group hecht er aan een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving waarin zij opereert. Corporate Social Responsibility (maatschappelijk verantwoord ondernemen) is daarom een belangrijk thema binnen hun bedrijfsvoering en ook zijn zij aangesloten bij the UN Global Compact. In 't kort betekent dit dat zij zich o.a. inzetten voor goede omstandigheden voor alle arbeiders wat o.a. inhoudt dat zij nooit zaken zullen doen met producenten die gebruik maken van kinderarbeid en hun werknemers onderbetalen, zich inzetten voor mensenrechten, dieren respecteren door o.a. geen echt bont in hun producten te gebruiken etc. Ook werken zij eraan zo 'groen' mogelijk te werken door o.a. zoveel mogelijk per boot te transporteren i.p.v. per vliegtuig, gezonde voeding in de kantine te serveren, electriciteitskosten te verminderen, zoveel mogelijk te recyclen etc. etc. Ook gebruikt de Claire group geen gevaarlijke stoffen (chemicalien) die verontreiniging aan onze natuur kunnen toebrengen alsook aan de consumenten. Een uitgebreid rapport waar de Claire Group naar streeft en handelt kunt u vinden op www.claire.dk

Bij Kinderkledingboom.nl is Claire verkrijgbaar in maat 62 t/m 160.

Creem / Mc Baby Girls / Mc Baby Boys / OPT

Creem en OPT zijn twee trendy Spaanse labels met een goede prijs/kwaliteitsverhouding oftewel een zeer betaalbaar merk! Creem is voor meisjes in de maten die lopen van maat 92 t/m 176 en OPT is voor jongens in de maten die lopen van maat 92 t/m 176. Creem en OPT baby heten Mc Baby en is er in de maat 56 t/m 86. En Creem/OPT boys & girls heten voor de meisjes Mc Baby Girls en voor de jongens Mc Baby Boys en is er in maat 92 t/m 128. De collectie omvat zowel stoere kleding als meer romantische stijlen. Bij Kinderkledingboom.nl is Mc Baby Girls verkrijgbaar in de maat 86 t/m 128 en Mc Baby Boys in de maat 56 t/m 86.

Dirkje

Dirkje staat voor een eigentijdse, zeer uitgebreide collectie babykleding in een betaalbaar prijssegment. De verhouding prijs/kwaliteit staat bij Dirkje hoog in het vaandel. De collectie bestaat uit lieve pakjes voor ‘new born’ t/m maat 68 en een grote keuze in stoere kleding t/m maat 86. Dirkje ontwerpt veelal in thema’s. De collectie Dirkje is bij Kinderkledingboom.nl leverbaar in de maat 56 t/m 86.

FunkyXS 

Het Nederlandse kindermerk Funky XS is opgericht in april 2008. Het concept; mooie T-shirts van een hoogwaardige kwaliteit en voorzien van een slanke pasvorm met superstoere prints afgeleid vanuit de volwassen mode. Anders dan anders, niet sweet & sugar, maar stoer, funky en cool! Het motto van FunkyXS: "Dare 2be Funky"!

I-kidswear

I-kidswear is een origineel en van uitstekende kwaliteit Nederlands label. Helaas is ontwerpster Karin Uit den Boogaard inmiddels gestopt met dit label en ontwerpt zij nu voor Oilily en Room Seven. In 2002 lanceerde Karin het merk I-kidswear en in 2006 won zij de KEK Award. I-Kidswear is nu nog bij Kinderkledingboom.nl verkrijgbaar in de maat 92 t/m 152.

Imps&Elfs

Imps&Elfs is een Nederlandse designmerk. Voor iedereen die modebewust is, maar die het ook belangrijk vindt dat kleding op een aanvaardbare manier wordt geproduceerd, is de Imps&Elfs collectie een ‘must have’. De collectie van Imps&Elfs staat voor hippe en comfortabele kleding, gemaakt van biologisch katoen welke 100% kinderarbeidvrij geproduceerd wordt. Imps&Elfs werkt nauw samen met de organisatie MADE-BY, een label voor duurzaam gemaakte mode. Het is een kinderlabel zonder al te veel poespas en het wordt gemaakt naar de vormen van het kind. Een ‘imp’ en een ‘elf’ zijn mythische wezens waar de ‘imp‘  in de meeste verhalen ondeugend is en de ‘elf’ lief. Oftewel Imps&Elfs staat voor ondeugend en lief.

Jil & Sil

Iedere collectie weer gebruikt Jil & Sil mooie basistinten. Hierdoor zijn de kleren van Jil & Sil eindeloos te combineren. Kinderen die van spelen, fietsen en ravotten houden, dragen het liefst soepele kleren. Maar waarom mag dat ook niet super eigenwijs zijn? De kleren van Jil & Sil zijn robuust genoeg voor een stoeipartijtje, maar apart genoeg voor een feestje. Dit maakt Jil & Sil uniek en vernieuwend. Jil & Sil is bij Kinderkledingboom.nl te verkrijgen in de maat 62 tot en met maat 152.

Kidz-Art

Kidz-Art is een Nederlands label voor jongens en meiden van 0 tot en met 8 jaar met buitengewone artworks. Het silhouet is een mix van hip en klassiek en dat alles levert een uniek eigentijds beeld op. Voor de kleding zijn soepele materialen gebruikt waaronder jersey en nickey velours. De verschillende stijlen in de collectie zijn goed met elkaar te combineren. Kidz-Art heeft een goede kwaliteit en prijsverhouding. Kidz-Art valt in de regel wat kleiner uit.

La Petite Ourse

La Petite Ourse is een Frans label met een uitgewerkte collectie in zachte mooie stoffen. De collectie bestaat uit een complete lijn in verschillende kleurthema’s. Naast roze, bleu en wit wordt ieder seizoen een aantal nieuwe kleuren gebracht. Bij Kinderkledingboom.nl is La Petite Ourse verkrijgbaar in de maat 50 t/m 68. 

ME TOO

Het populaire Deense merk: ME TOO ontwerpt kleurrijke, vrolijke kinderkleding van kwaliteit met een internationale en exclusieve look. Het merk wordt in Nederland ook wel ‘de Deense Oilily’ genoemd, in de collectie zijn veel invloeden van Oilily zichtbaar, maar de prijsstelling is echter wel een andere dan die van Oilily. Bij Kinderkledingboom.nl is ME TOO verkrijgbaar in maat 74 t/m 128.

Miniman

In 1989 is de Franse fabrikant New Man gestart met een collectie voor de kleintjes. Als snelde groeide Miniman uit tot een gerenommeerd label in de kinderspeciaalzaak. De collectie bestaat uit een baby en een kidslijn. De collectie  is gemaakt van comfortabele mooie stoffen van een hoogwaardige kwaliteit. Miniman staat bekend om de uitgewerkte details. Bij Kinderkledingboom.nl is Miniman verkrijgbaar in de maat 56 t/m 128.

N-Joy fashion 

N-Joy fashion is een Nederlands label voor baby’s. De baby collectie van N-joy fashion moet lief, zacht, soepel en leuk zijn. Naast de juiste keuze van materiaal, comfort, veiligheid speelt zeker de vrolijke en lieve look een belangrijke rol. Vaak wordt er gebruik gemaakt van leuke applicaties, printjes en accesoires. Bij Kinderkledingboom.nl is N-Joy fashion verkrijgbaar in maat 68 t/m 86.

New Facts & Claire.dk 

New Facts en Claire zijn labels van het Deense modebedrijfbedrijf Claire Group, opgericht in 1975. De collectie ademt een stoere, klassieke sfeer uit voor zowel jongens (New Facts) als meisjes (Claire.dk). Voor de jongens vooral stoer en voor de meisjes vooral lief. Hoge kwaliteit tegen middenniveau prijzen!

Claire Group hecht er aan een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving waarin zij opereert. Corporate Social Responsibility (maatschappelijk verantwoord ondernemen) is daarom een belangrijk thema binnen hun bedrijfsvoering en ook zijn zij aangesloten bij the UN Global Compact. In 't kort betekent dit dat zij zich o.a. inzetten voor goede omstandigheden voor alle arbeiders wat o.a. inhoudt dat zij nooit zaken zullen doen met producenten die gebruik maken van kinderarbeid en hun werknemers onderbetalen, zich inzetten voor mensenrechten, dieren respecteren door o.a. geen echt bont in hun producten te gebruiken etc.Ook werken zij eraan zo 'groen' mogelijk te werken door o.a. zoveel mogelijk per boot te transporteren i.p.v. per vliegtuig, gezonde voeding in de kantine te serveren, electriciteitskosten te verminderen, zoveel mogelijk te recyclen etc. etc. Ook gebruikt de Claire group geen gevaarlijke stoffen (chemicaliën) die verontreiniging aan onze natuur kunnen toebrengen alsook aan de consumenten. Een uitgebreid rapport waar de Claire Group naar streeft en handelt kunt u vinden op www.claire.dk

Bij Kinderkledingboom.nl is New Facts verkrijgbaar in maat 62 t/m 160.

PL Land

PL Land is een chique merk met kleine sportieve details, PL Land is voor jongens en voor meisjes. PL Land werkt veel met kragen van bloezen en van polo's, zodat de kleding een sportieve look krijgt. PL Land is een merk voor het nettere meisje en jongen.

Pom Pom

Het merk Pom Pom is ontworpen in Nederland aan de westkust. De ontwerpster is begonnen in 1992 met het ontwerpen voor haar eerste dochter. De naam 'Pom Pom' is het einde van een zelfverzonnen wiegenliedje wat zij voor haar kinderen zong: 'Je bent mama's liefje, samen zingen wij allebei rammeldebammel de bam Pom Pom'. Nostalgisch, uitgewerkt met oog voor de kleine details. Bij Pom Pom vindt je kleding die je nodig hebt om er geweldig en apart uit te zien voor een betaalbare prijs. Een apart maar zeer draagbaar kinderkledingmerk met hoog segment uitstraling.

Quapi Kidswear

Quapi is een nieuw hip Nederlands kindermerk in het middensegment met eigenwijze ontwerpen en mooie stoffen. Altijd met een goede pasvorm, kwaliteit en toch voor een betaalbare prijs! De kleding van Quapi Kidswear valt normaal tenzij anders aangegeven. De kleuren in de lijnen voor jongens en meisjes zijn onderling op elkaar afgestemd zodat alles met elkaar gecombineerd kan worden. De maten lopen van 86/92 tot en met 158/164.

Seguro

Seguro is een Nederlands label alleen voor meisjes en heeft dezelfde ontwerpster als Another World. Seguro onderscheidt zich door de hoogwaardige stoffen en het scherpe prijsniveau. Bij Kinderkledingboom.nl is Seguro voor meisjes verkrijgbaar in maat 104 t/m 170.

The Dutch Design Bakery

The Dutch Design Bakery is opgericht in 2003 en een Nederlands label. Het zijn kleurrijke designproducten- met de daarbij horende hoge kwaliteit- maar met prijzen van het midden segment. Alle collecties van The Dutch Design Bakery worden gemaakt van 100% organisch katoen.

Truth or Dare

Wilt u een trendy jeansmerk, dan is Truth or Dare een uitermate geschikt Nederlands label. De populariteit van het merk Truth or Dare blijkt uit het feit dat dit merk inmiddels in 375, meest hoog segment, jeansstores in verschillende Europese landen verkocht wordt. De modellen van Truth or Dare zijn erg modieus en de kwaliteit en pasvorm mag men tot de beste rekenen.

Tuuf’s World 

Tuuf’s World is een Nederlands label. De kinderkleding is vooral comfortabel, van lief voor de eerste weken tot stoer voor de wat grotere baby. Bij Kinderkledingboom.nl is Tuuf’s World verkrijgbaar in de maat 56 t/m 80.

Vinrose

De collectie van VinRose brengt jaarlijks een eigentijdse, hippe lijn voor jongens en meisjes die zeker in het modestraatbeeld past. De stijl van VinRose laat zich beschrijven als modern, maar door het gebruik van bepaalde materialen en toepassingen als froezels, opdrukken (en applicaties), stiksels en ontwerp-ideeën, daarnaast vaak ook als klassiek. Alle modellen van VinRose zijn onderling zeer goed te combineren en worden gemaakt van modieuze, kwalitatieve materialen die zeer comfortabel voor kinderen aanvoelt. Iedere seizoenscollectie van VinRose wordt hier dan ook zeer veel aandacht aan besteedt. Bij Kinderkledingboom.nl is Vinrose verkrijgbaar in  maat 74 t/m 152.

Inloggen

Nieuwe producten

Claire Kort Broekje

Klantreacties

Mijn ervaring met kinderkledingboom.nl is echt super! Erg goede kwaliteit kleding, zeer plezierige e.....Lees meer

  • Hinriëtte
  • Meedhuizen

Zoekmodule Kinderkledingboom

zoeken

AcyMailing Module

tellafriendkkb

images

tnt-ideal