.

Kinderkledingboom Nieuws

Nu de allerlaatste items van Quapi Kidswear wintercollectie 2014/2015 met 30% korting!!

Sla snel uw slag want dit zijn echt de allerlaatste items van deze collectie en OP = echt OP!

Klik hier om te zien welke items wij nog van de wintercollectie 2014/2015 van Quapi Kidswear hebben.

 

Quapi winter 2014 2015 andre en alie-1

 

Ook zijn er weer verschillende items outlet wintercollectie verder afgeprijsd ... klik hier om te zien welke items uit de outlet wintercollectie wij nog hebben.

Jipppieeeeeh het is al zo ver .... terwijl het zonnetje volop schijnt hebben wij al het eerste gedeelte van de nieuwe wintercollectie 2014/2015 van Quapi Kidswear binnen gekregen en online staan!! Alles staat online alleen moeten de puntjes op de i gezet worden, maar we konden niet langer wachten het al met jullie te delen oftewel wij zijn nog volop bezig extra foto's, informatie etc. erbij te zetten.

Ook komen er later deze week nog een paar extra items bij en worden ontbrekende maten aangevuld en rond 20 juli a.s. komt de officiele 2e levering van Quapi binnen. Dit zijn nog een aantal meisjes items en alle jongens items ... ook deze zetten wij later deze week online zodat deze eventueel al voorgeorderd kunnen worden.

Mocht er een item uit de nieuwe wintercollectie 2014/2015 van Quapi Kidswear niet bij staan, of niet meer de gewenste maat, kleur of aantal ... schroom niet dit te vragen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. , want in het begin kan bijna alles nog bij de leverancier bij besteld worden!

Héél veel plezier met het bekijken van de nieuwe wintercollectie 2014/2015 van Quapi Kidswear ... hopelijk zijn jullie weer net zo enthousiast als wij?!?!

Quapi winter 2015 groepsfoto

 

Klik s.v.p. hier om de nieuwe items van Quapi Kidswear wintercollectie 2014/2015 te bekijken.

En nu is het dan helemaal zo ver ... ook de 2e levering van de nieuwe wintercollectie 2014/2015 van Quapi Kidswear is binnen gekomen en staat online!! Ditmaal zijn de jongens items binnengekomen en nog enkele meisjes items.

Mocht er een item uit de nieuwe wintercollectie 2014/2015 van Quapi Kidswear niet (meer) bij staan, of niet meer de gewenste maat, kleur of aantal ... schroom niet dit te vragen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. en wij gaan kijken of dit nog extra bijbesteld kan worden.

Weer veel plezier met het bekijken van de nieuwe binnengekomen items wintercollectie 2014/2015 van Quapi Kidswear!!

 

Quapi winter 2014 2015 andre en alie-1

 

 

Klik s.v.p. hier om de nieuwe items van Quapi Kidswear wintercollectie 2014/2015 te bekijken.

A.s. maandag (21 juli) zijn wij een WEEKJE NIET BEREIKBAAR, maar als u dit weekend nog een bestelling plaatst en betaald wordt deze nog maandag 21 juli verstuurd en anders wordt het een weekje later, te weten maandag 28 juli a.s. verstuurd.

Wij wensen iedereen die vakantie heeft of krijgt een hele fijne zonnige vakantie toe!!

Tot 30 procent korting zomercollectie 2014

 

Ook de outlet zomercollectie is verder afgeprijsd tot wel 87% korting!!

Klik hier om de outlet zomercollectie te bekijken of klik hier om alle zomercollectie te bekijken.

 

Inloggen

Nieuwe producten

Claire Kort Broekje

Klantreacties

Hoi Miranda, suuuuuuper bedankt voor alle moeite die je voor ons gedaan hebt voor de Quapi-knoop !!!.....Lees meer

  • Bianca
  • westland

zoeken

AcyMailing Module

tellafriendkkb

images

tnt-ideal