.

Bij Kinderkledingboom.nl kunt u uit onderstaande 3 betaalmogelijkheden kiezen:

Overboeking

U ontvangt via de betaalkassa en per e-mail de betaalgegevens van uw bestelling. U kunt de betaling met telebankieren of overschrijfkaart voldoen (Betaaltermijn binnen 2 dagen.).

iDEAL

U kunt binnen iDEAL kiezen voor ABN Amro Bank, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank. Houdt uw bankpasje en eventueel random/digi-reader bij de hand, deze betaling dient u gelijk af te ronden in de kassa.

Contant

Als u de bestelling op het vestigingsadres van Kinderkledingboom.nl komt afhalen, heeft u ook de mogelijkheid contant te betalen. Het is ook mogelijk dat u van tevoren middels iDEAL of een overboeking betaald. Let erop dat u alleen op afspraak uw bestelling kunt komen afhalen.

Betalingstraject

U heeft een keuze gemaakt voor een bepaald artikel op de site en u wilt gaan afrekenen. Dit kunt u op 2 manieren doen: U kunt op ‘Mandje’ klikken, zie onderstaande afbeelding, of u klikt helemaal rechtsboven aan de site op ‘Afrekenen’. Bij beiden opties komt u dan meteen in het betalingstraject terecht.

mandje

Mijn bestelling via iDeal is niet goed gegaan?

Als u een bevestigingsmail heeft ontvangen hoeft u uw bestelling niet opnieuw te plaatsen en is het bestelde item of items al uit onze winkel gehaald. U kunt alsnog via iDeal betalen door op de link 'Bekijk uw bestelling door hier te klikken' te klikken in uw bevestigingsmail (staat onderaan de bestelling en boven 'algemene voorwaarden'), maar het is ook mogelijk het totaalbedrag over te boeken naar onze bankrekening, te weten naar

NL06INGB0004957776 t.n.v. Kinderkledingboom.nl te Heesch onder vermelding van uw ordernummer

en mocht u twijfelen of het goed of fout is gegaan dan kunt u ons natuurlijk altijd mailen ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ) met deze vraag.

Inloggen

Nieuwe producten

Claire Kort Broekje

Klantreacties

Hoi Miranda,
Wat ontzettend leuke dingen staan op je site !
Vooral het merk "Anothe.....Lees meer

  • Dorien

Zoekmodule Kinderkledingboom

zoeken

AcyMailing Module

tellafriendkkb

images

tnt-ideal